2016. december 28., szerda

A Quimby jótékonysági koncertje

A 25 éves Quimby zenekar jubileumi jótékonysági koncertet ad a szintén 25. születésnapját ünneplő Magyar Hospice Alapítvány javára 2017. Január 4-én este a MÜPA-ban, a koncert szervezését a Kultkikötő segíti.

A magyar könnyűzenei élet meghatározó, ikonikus zenekara egy nemes gesztussal zárja a 25. év koncertsorozatát. A negyedszázados fennállását ünneplő zenekar nem csak nagyszerű zenei élménnyel szeretné megköszönni a közönség figyelmét és szeretetét, hanem támogatást és segítséget szeretne nyújtani egy – számára fontos -  nemes ügy számára.

Az együttes, mielőtt hosszabb koncertszünetet tartana, 2017 január 4-én jótékonysági koncertet ad a Művészetek Palotájában a Magyar Hospice Alapítvány javára.  A koncert szervezését a Kultkikötő segíti.

A Magyar Hospice Alapítvány 25 éve segíti a gyógyíthatatlan daganatos betegek egyénre szabott ingyenes ápolását, támogatja a veszteséggel küzdő családokat.  Az Alapítvány célja a betegek fájdalmainak és a tüneteinek csökkentésével, lelki szenvedéseik enyhítésével a lehető legjobb életminőség, fizikai és szellemi aktivitás fenntartása az utolsó pillanatig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése